Příprava úspěšně pokračuje

Jindřich Poledna | 31.05.2011 | |

Příprava úspěšně pokračuje

V minulém týdnu měli hráči dvoufázový trénink, tento týden spíš sportují, věnují se různým sportům jednofázově, ale hned příští týden jim začnou znovu dvoufázové galeje. A kdo všechno se vlastně pod vedení stejné trenérské dvojice snaží přesvědčit o zařazení do týmu?

 
Asi mnoho fanoušků překvapí, že stále neznáme složení brankářské dvojice pro příští sezónu. V Kadani momentálně netrénuje žádný brankář. Všichni ochránci svatyní z okolí jsou soustředěni v Chomutově. Tam trénují všichni brankáři společně, Ti z Chomutova, Kadaně i Klášterce. Nyní se ví jediné - v Kadani bude působit Kamil Jarina, ale kdo bude ten druhý?

Po skončení sezóny z klubu odešli tito hráči: Tomáš Brňák (ukončeno hostování), Libor Hlubuček (ukončeno hostování), Petr Přindiš (ukončeno hostování - K.Vary), David Balázs (ukončeno hostování) a Tomáš Rohan (ukončeno hostování - K.Vary).

A které nové tváře teď obsadily volná místa v kabině?

Obránci:

Bohdan Višňák (Ukončeno hostování v Berouně), Richard Pinka (chomutovský junior), Jan Tomeček (junior z KV), Ondřej Malinský (Třebíč), Tomáš Petráček (Tábor).

Útočníci:

Zdeněk Skořepa (Chomutov), Jan Stehlík (Klášterec nad Ohří), Martin Kalinovič (Klášterec nad Ohří), Roman Chlouba (junior z Chomutova), Karol Csanyi (junior z Chomutova), František Mála (junior z Chomutova), Josef Ptáčník (junior z Chomutova), Miroslav Hudák (junior z Karlových Varů) a Marek Račuk (junior z Litvínova).

Momentální soupiska týmu SK Kadaň dnes vypadá takto:

Brankáři: Kamil Jarina

Obránci: Jakub Trefný, Josef Revay, Bohdan Višňák, Martin Szakal, Jan Zmeškal, Richard Pinka (odchovanec Zvolena), Jan Tomeček, Ondřej Malinský a Tomáš Petráček (odchovanec Kladna)

Útočníci: Stanislav Mikšovic, Jiří Charousek, Václav Eiselt, Ondřej Fiala, Petr Freiberg, Vladimír Novák, Tomáš Bursík, Ladislav Boušek, Karel Ton, Petr Stoklasa, Jan Stehlík, Martin Kalinovič, Martin Kadlec, Jakub Hofmeister, Roman Chlouba, Karol Csanyi, Miroslav Hudák, František Mála, Josef Ptáčník, Zdeněk Skořepa a Marek Račuk.

Kadaňská příprava začala 26. dubna, ale čtyři hráči odešli v polovině května na letní přípravu do Chomutova. Jsou to Jakub Mužík, Tomáš Schmidt, Jaroslav Hafenrichter a Martin Mazanec.

Během letní přípravy už mohou kadaňští hráči používat zbrusu novou skvěle vybavenou posilovnu, která je hned jejich kabiny.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM