Kadaňským hokejistům začala v úterý letní příprava

Filip Lefenda | 28.04.2011 | |



V době, kdy se zraky hokejové veřejnosti upínají především k hokejovému mistrovství světa, kadaňští hokejisté nezahálejí. V povelikonoční úterý totiž našim hráčům začala letní příprava na novou sezónu. Do té se zapojila hned třicítka plejerů. Ti budou mít za cíl, stejně jako v minulé sezóně, dostat se do elitní osmičky prvoligových celků.

 
Uplynulá sezóna nebyla z pohledu kadaňského fanouška nikterak úspěšná. Totožně vidí situaci také František Wágner, manažer mužstva SK Kadaň. „Uplynulá sezóna nám příliš nevyšla a jsme z ní zklamáni. Měli jsme cíl dostat se do elitní osmičky, a když už ne přímo, tak alespoň přes předkolo. Bohužel se tak nestalo.“

I navzdory těmto faktům půjde Kadaň do následující sezóny pouze s minimální obměnou kádru. „Rozloučili jsme se pouze s Davidem Balázsem, kterému skončila smlouva. Tým by měl zůstat více méně stejný s tím, že bude doplněn o pár kluků z juniorky, kteří dostanou svou šanci,“ říká František Wágner.

Tento týden začala kadaňským hokejistům letní příprava. Do té se zapojilo na třicet tváří. „Připravují se s námi i dva mladíci z Karlových Varů.“ Příprava, která začala v úterý 26. dubna, by měla vyčlenit hráče hráče „A“ mužstva pro nadcházející sezónu. „Přesná jména ještě nevíme. Záležet bude také na tom, komu vyprší smlouva a komu bude naopak obnovena. Počítáme rovněž s nějakými juniory. Ještě budeme tyto záležitosti řešit,“ říká Wágner a vzápětí dodává: „Tým chceme mít samozřejmě zformován ještě před tím, než vyjedeme poprvé na led, což bude 24. července. Ideálně by bylo sestavit jej z kraje léta, což se ovšem povede málokdy.“

Se stejným cílem jako v předešlé sezóně, tedy proklouznout do bojů v play-off, vstoupí Kadaň se stejnou dvojicí lodivodů. „Také v následující sezóně tým povede trenér Mikuláš Antonik, jehož asistentem bude Jiří Rech,“ uzavírá krátké povídání manažer Kadaně František Wágner.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM