Začíná třetí dějství předkola playoff

Jindřich Poledna | 12.02.2011 | |

Začíná třetí dějství předkola playoff

V sobotu v 17 hodin se odehraje na kadaňském zimním stadionu třetí zápas předkola playoff mezi Kadaní a Havlíčkovým Brodem. Hosté si na sever Čech převezli slibné vedení 2:0 na zápasy a jen jediný bod jim chybí k postupu do prvního kola, kde by je čekala ostře trénující Olomouc. Zápas budeme přenášet po "mimokadaňské" fanoušky online přenosem.

 
Zraněními a nemocemi zdecimovaná Kadaň chce soupeři vzdorovat a hodlá se vrátit na páté utkání opět do Havlíčkova Brodu. Prvním krokem bude vyhrát dnes - v sobotu. Avšak do zápasu nezasáhne velký počet hráčů základního kádru, kteří jsou zranění či nemocní. Zde je jejich seznam:

Ladislav Boušek - zlomená ruka
David Balázs - kolenní vazy
Petr Freiberg - ploténka
Josef Révey - kotník
Tomáš Schmidt - zlomená čelist a lícní kost
Jaroslav Hafenrichter - resekce zubu
Lukáš Klíma - problém s patou

Výše uvedení hráči již v této sezóně s největší pravděpodobností do zápasů nezasáhnou. Další vrásky na čele trenérů udělalo virové onemocnění těchto hráčů:
Petr Přindiš - chřipka
Jiří Charosek - chřipka
Tito dva by mohli nastoupit při případném postupu do 1.kola playoff.

K týmu se tak v posledních několika dnech připojili hráči, hájící barvy sousedního Klášterce nd Ohří: Martin Kalinovič, Martin Kadlec, Ondřej Mašek a Jan Stehlík.

Pokud dnešní zápas dopadne vítězně, čemuž všichni pevně věříme, začne nedělní 4.zápas v 18 hodin na kadaňském zimním stadionu.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM