Lednová spolupráce 3K započala

Jindřich Poledna | 03.01.2011 | |

Lednová spolupráce 3K započala

Jako každý rok vrcholí zkoušení hráčů před koncem přestupového období, které je vždy poslední lednový den. Týmy zkoušejí hráče, kteří by typově mohli pomoci mužstvu v playoff, občas se pouští hráči jinam, aby se střelecky a bodově zvedli. Letošní počátek ledna je migrací hráčů velmi pestrý, největší podíl je v rámci 3K. Nejzajímavější na všech přesunech je to, že se jedná pouze o útočníky.

 
Kadaňští fanoušci se tak mohou těšit na nové nebo staronové akvizice v černožlutém dresu. Z Chomutova přichází Filip Seman, Marek Sikora, Martin Davídek a Tomáš Horna. Dalším útočníkem, který posílí kadaňskou ofenzivu je berounský Jaroslav Hafenrichter.

Po pěti příchodech nás čeká také pět odchodů. Do celku KLH Chomutov se přesouvá Vladimír Novák, do chomutovské juniorky Jakub Mužík. Další tři útočníci zamíří do druholigového Klášterce nad Ohří. Jde o Martina Kadlece, Tomáše Bursíka a Petra Freiberga.

Všechny tyto přesuny jsou na bázi měsíčního hostování a koncem ledna se kluby dohodnou, zda se jednotliví hráči vrátí zpět a nebo jestli zůstanou v současných kádrech až do konce prvoligové sezóny.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM