V pondělí přichází zápas pravdy

Jindřich Poledna | 28.11.2010 | |

V pondělí přichází zápas pravdy

Díky posledním výsledkům, kdy se nepodařilo přivézt žádné body z venku, je Kadaň sice stále osmá, ale už se na ní dotáhly další celky. Při případné bodové ztrátě z domácího utkání by se Kadaň propadla do spodní poloviny tabulky a výhled na playoff byl se nenávratně vzdálil. Hradec je silný celek, který by se měl dostat mezi 4 nejlepší týmy ligy, což zatím v tabulce jednoznačně potvrzuje. Zápas se hraje v pondělí 29.11. v 18 hodin, budeme jej přenášet online .

 
SK Kadaň – HC Hradec Králové
23. kolo 1.ligy – pondělí 29.11.2010 - 18:00
HC VČES Hradec Králové 1. liga
Průběžné pořadí 4. (41. bodů)
Celková bilance 12 vítězství, 2 výhry v pr., 1 prohra v pr. , 7 prohry.
Nejvyšší výhra 6:1 (s Litoměřicemi)
Nejvyšší prohra 2:8 (v Benátkách)
Nejproduktivnější hráč Jaroslav Roubík (16+8)
Úspěšnost gólmanů Filip Luňák (92,25).
Průměr obdržených branek Filip Luňák (2,97).

Hradec Králové v číslech

Hradec, ač v současné době na čtvrtém místě, neoplývá zrovna dobrou obranou. Jeho skóre je po 22 kolech 69:67 a je na čtvrtém místě v počtu inkasovaných branek. Hradec byl před sezonou pasovaný na jednoho z černých koní celé soutěže a nezklamal. Hradecký tým dokázal v 11 utkáních venku 5x vyhrát.

Kadaň v 8.kole prohrála v Hradci 1:4, jedinou branku Severočechů vsítil Boušek.

Na koho si dát pozor

Nejproduktivnějším hráčem HC Hradec Králové je útočník Jaroslav Roubík s 24 kanadskými body. Díky výborné střelecké produktivitě se a výsluní kanadského bodování hřejí ještě Vít Budínský, Jan Hruška a Jiří Kadlec. Nejproduktivnější obráncem týmu je Lukář Chmelíř. Nevylučovanějším hráčem Hradce je obránce Martin Táborský.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Hylák - Přindiš, Klíma, Zmeškal, Révay, Schmidt, Szakal, Mazanec, Hlubuček - Eiselt, Mikšovic, Novák - Rohan, Charousek, Boušek - Balász, Klíma, Bursík - Mužík..

HC Hradec Králové: Luňák - Čáp, Křetínský, Hendrich, Vágner, Chmelíř, Višnák, Klement - Hruška J., Roubík "C", Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Hruška O., Moskal, Kubica - Berger, Jindřich, Čermák - Macháň.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM