Kadaň se pokusí získat body v oslabené Třebíči

Jindřich Poledna | 19.11.2010 | |

Kadaň se pokusí získat body v oslabené Třebíči

Už s novými posilami útočníky Tsyganovem a Tomášem Klímou nastoupí Kadaň k 20.kolu 1.hokejové ligy. Na ledě oslabené Třebíče, které budou citelně chybět obránci Malinský s Ostrčilem, se pokusí získat veledůležité 3 body, které by Kadaň mohly posunou na sedmou příčku tabulky. Utkání začíná v sobotu 20. listopadu v 17.30 a vy jej můžete sledovat pomocí online přenosu.

 
SK Horácká Slavia Třebíč - SK Kadaň
20. kolo 1. ligy – sobota 20.11.2010 - 17:30
SK Horácká Slavia Třebíč 1. liga
Průběžné pořadí 11. (25. bodů)
Celková bilance 6 vítězství, 2 výhry v pr., 3 prohry v pr. , 8 proher.
Nejvyšší výhra 8:2 (s Litoměřicemi)
Nejvyšší prohra 2:8 (s Kadaní)
Nejproduktivnější hráč Petr Obdržálek (7+6)
Úspěšnost gólmanů Radek Fiala (91,95 %),
Průměr obdržených branek Radek Fiala (2,94),

Třebíč v číslech

Třebíč disponuje skórem 53:64, což jistě není příliš lichotivá bilance. Slávia je již tradičním soupeřem Kadaně, oběma týmům se ve vzájemných zápasech daří především doma. V těchto utkání nepadá příliš branek. Málokdy skončí zápas větším rozdílem. Výjimkou byl v 5. Kole první společný zápas, který se odehrál v Kadani a domácí deklasovali bezradnou Třebíč 8:2. Ta je v současné době na 11. pozici a ke kýženému osmému místu zajišťující jistou pozici do předkola (kde je právě Kadaň) potřebují získat aktuálně 3 body.

Třebíč dokázala doma z devíti zápasů vyhrát v základní hrací době jen dva. A i stejný počet zápasů, tedy dva, získala Kadaň ledě soupeřů.

Na koho si dát pozor

Nejproduktivnějším hráčem třebíčské Slavie je Petr Obdržálek se 13 kanadskými body. Ihned za ním je pětice útočníků s 9 body: Lukáš Nahodil, Zdeněk Okál, David Dolníček, Marek Laš a Petr Zahradník. Nejúspěšnějším obráncem je Radim Ostrčil (1+5). Nejvylučovanější hráčem je obránce Martin Dudáš se 46 trestnými minutami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Hylák - Přindiš, Trefný, Zmeškal, Révay, Schmidt, Szakal, Mazanec, Hlubuček - Eiselt, Mikšovic, Novák - Rohan, Charousek, Boušek - Balázs, Kadlec, Bursík, Mužík, Klíma.

SK Horácká Slavia Třebíč: Francouz - Sedláček, R. Kadela, Sláma, Hrbáček, Dudáš, Bulička - Laš, Dolníček, E. Kadela - Burian, Obdržálek, Vondráček - Přibyl, Ostřížek, Okál - Čech, Zahradník, Dočekal.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM