Posílí chrudimské Perníkáři?

Jindřich Poledna | 09.11.2010 | |

Posílí chrudimské Perníkáři?

V 17.kole 1. hokejové ligy zavítá celek Kadaně na led aktuálně posledního celku HC Chrudim. V pohodě hrající severočeši by měli mít zápas ve svých rukou, ovšem to by nesměla být extraligová reprezentační pauza. Díky ní je pravděpodobné, že celek Chrudimi posílí někteří nevytížení hráči Pardubic, kteří budou chtít dokázat svým trenérům kvality a oprávněnost zařazení do extraligového kádru. Utkání začíná v 18 hodin a my jej budeme přenášet online přenosem.

 
HC Chrudim - SK Kadaň
17. kolo 1. ligy – středa 10.11.2010 - 18:00
HC Chrudim 1. liga
Průběžné pořadí 16. (13. bodů)
Celková bilance 3 vítězství, 0 výher v pr., 4 prohry v pr. , 9 proher.
Nejvyšší výhra 4:1 (v Litoměřicích )
Nejvyšší prohra 4:7 (Havl. Brod)
Nejproduktivnější hráč Lukáš Král (5+12)
Úspěšnost gólmanů Filip Landsman (92.72 %), Adam Svoboda (90.09 %), Marek Langhamer (95.65 %)
Průměr obdržených branek Filip Landsman (2.67), Adam Svoboda (3.95), Marek Langhamer (1,30)

Poslední čtyři zápasy

13.kolo Chrudim - Písek 2:0

14.kolo Olomouc - Chrudim 3:2sn

15.kolo Chrudim – Tábor 1:3

16.kolo HC Litoměřice – Chrudim 1:4

Chrudim v číslech

Chrudim má druhou nejhorší obranu v lize .Inkasovala 52 branek, jen o pět méně než nejhorší Třebíč. Útok tak tragický není, 37 vstřelených branek je jen o 11 méně než těch kadaňských.

Doma se Chrudim představila osmkrát, vyhrát však dokázala jen dvakrát. Na ledě soupeřů odehrála Chrudim také osm zápasů. A vyhrála jen jednou. Celkem tedy vyválčila 13 bodů, čtyři body získala po prohrách v prodloužení. Celkově jí patří spolu s Benátkami poslední místo.

Na koho si dát pozor

V letošní sezóně kraluje chrudimským statistikám Lukáš Král.Tento šikovný útočník nastřílel pět branek a na dalších dvanáct dokázal přihrát. Dalším kdo by mohl ohrozit branku Kadaně je Jan Šeda. Tento pětadvacetiletý pardubický odchovanec letos nastřílel čtyři branky a na sedm přihrál. Nejtrestanějším hráček Chrudimi je Tomáš Blažek se 32 trestnými minutami.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka - Schmidt, Trefný, Szakal, Hlubuček, Muřík, Mazanec, Přindiš, Zmeškal - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Ton, Rohan, Freiberg - Kadlec, Novák.

HC Chrudim: Landsman - Mocek, Toužimský, Kobela, Charousek, Drtina, Vágner, Jaroměský - Blažek, Sýkora, Kaut - Fořt, Král, Žák - Goiš, Semorád, Šeda - Klejna.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM