Rošáda gólmanů: Hylák do Kadaně, Jarina do Chomutova. Kvůli startům

Tisková zpráva | 04.11.2010 | |

Rošáda gólmanů: Hylák do Kadaně, Jarina do Chomutova. Kvůli startům

K a d a ň - Mezi Chomutovem a partnerskou Kadaní došlo dnes ke změně na brankářských postech. Černožlutý dres vymění za bílomodrý Kamil Jarina, opačným směrem se pak převlékne Alexandr Hylák. Důvod je prostý: vedení chomutovského klubu chce mít pro rozhodující část sezóny několik brankářských alternativ a tak již nyní splní Jarinovi administrativní povinnost v počtu odehraných utkání. „Chceme mít Kamila administrativně připraveného, aby mohl eventuelně zasáhnout do případně baráže. Proto nyní zůstane na 15 utkání v Chomutově. Pak se vrátí do Kadaně,” vysvětlil marketingový ředitel klubu David Dinda.

 

Do Kadaně naopak putuje Alexandr Hylák, který zatím v chomutovském dresu odchytal 5 utkání s průměrnou úspěšností lehce nad 90%. Nebýt sedmigólového výprasku v Havlíčkově Brodě, byla by Hylákova úspěšnost ještě vyšší. Zhruba do Vánoc bude nyní Hylák oblékat dres partnerské Kadaně.

Jasno je také v případě Jana Chábery. „Honza má svolení hledat si jiné angažmá. Od konce tohoto týdne s námi již ani netrénuje a bude se připravovat individuálně,” řekl David Dinda. Podle dostupných informací by se v následujících týdnech mohl objevit na angažmá ve Finsku.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM