Nastává čas vzbouřit se zažitým pořádkům?

Jakub Coufal | 15.10.2010 | |

Nastává čas vzbouřit se zažitým pořádkům?

K a d a ň - Po domácí výhře musí hráči Kadaně bojovat o další body na hřišti soupeře. A sokem není nikdo jiný, než jeden z favoritů soutěže - Ústečtí Lvi. V loňské sezóně se hokejisté utkali hned v 8 duelech, které vždy přinesly body pouze zástupcům krajského města. Kadaň se může o změnu zažitých pořádků pokusit už v sobotu 16. října od 17:00 v Ústí.

 
HC SLOVAN ÚSTEČTÍ LVI - SK KADAŃ
10. kolo 1. ligy – sobota 16. října 2010 - 17:00
HC Slovan Ústečtí Lvi 1. liga
Průběžné pořadí 2. (20 bodů)
Celková bilance 5-2-1-1
Nejvyšší výhra 0:5 (v Benátkách)
Nejvyšší prohra 2:3 (s Jihlavou)
Nejproduktivnější hráč Robin Hanzl (2+6)
Úspěšnost gólmanů Pavel Francouz (94,97%)
Průměr obdržených branek Pavel Francouz (1,58)

Poslední zápasy

Lvi se po náročné letní přípravě rozjížděli poměrně pozvolna, přesto po několika počátečních bodových ztrátách se hokejisté Ústí vyšplhali postupně do nejvyšších pater tabulky, kde budou chtít strávit v poklidu celou základní část. O tom, že se v doupěti hbitých šelem dá ukořistit občas i nějaký ten bodík, svědčí vizity z Chomutova či Jihlavy. Vzít příklad se tak může pokusit i Kadaň.

Loňská utkání

Černožlutí na loňské poměřování sil nemohou rádi vzpomínat. Po 2 vysokých domácích prohrách vyšli Kadaňští naprázdno i v dalších 2 utkáních na ledě soupeře a nejinak tomu bylo v čtvrtfinále play-off. Nutno však podotknout, že zejména v 3. domácím zápase v rámci celé série se mladíci z královského města nenechali zahanbit a podlehli až po urputném boji poměrem 6:8.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Jarina - Schmidt, Hájek, Trefný, Szaka, Mazanec, Révay, Přindiš, Všetečka - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Rohan, Fiala, Radulay - Ton, Freiberg, Mužík.

HC Slovan Ústečtí Lvi: Orct - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, L. Poživil, Gureň, Holomek - Čurilla, Alinč, Diviš – Janků, R. Hanzl, Pazourek – Kanko, Mikulík, Ludvík – Kloz, Pajič, Šagát.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM