Získáme doma první body?

Jindřich Poledna | 17.09.2010 | |

Získáme doma první body?

Po těsné prohře v 1. kole v Olomouci potřebují kadaňští borci nutně bodovat. Poprvé se představí doma a jejich soupeř bude celek Chrudimi. Ta měla před sezónou velké finanční potíže a vypadalo, že bude nucena ze soutěže odstoupit. Klub finanční krizi naštěstí zažehnal, a tak jej uvidíme v naší soutěži i letos. Pro Kadaň to byl v sezóně 09/10 přijatelný soupeř, tři ze čtyř utkání dokázali hráči v černožlutých dresech vybojovat pro sebe.

 

Příprava Chrudimi:

Chrudim sehrála v přípravě celkem 9 zápasů. A bilance je pro našeho soupeře více než lichotivá – 5 výher, 2 remízy a 2 prohry:
Jestřebí – Chrudim 2:3sn
Chrudim – Nymburk 9:0
Chrudim – Trutnov 6:2
Vrchlabí – Chrudim 2:6
Trutnov – Chrudim 1:6
Chrudim – Weiswasser 2:0
Žďár nad Sázavou – Chrudim 6:5
Liberec Chrudim 2:1
Chrudim – Chomutov 3:2sn

Utkání 1.kola:

Tým trenéra Pavla Rohlíka neměl do ligy vůbec špatný vstup. Los mu přivedl na domácí ledovou plochu nováčka z Litoměřic, a tak měl celek jasno – musel vyhrát. A vstup do zápasu měl parádní. V prvních dvou třetinách vsítila Chrudim po jedné brance a vypadalo to na jasný zápas. Litoměřice se v poslední třetině vzchopily a v 54.minutě vyrovnaly na 2:2. Tři body pro Chrudim zachránil v 59.minutě Semorád.

V loňské sezóně se Kadani proti Chrudimi dařilo. Zápasy skončily těmito výsledky:

Vzájemná utkání Kadaně a Chrudimi v loňské sezóně
Domácí tým Datum Výsledek
Chrudim 21. října 2009 3:4 sn.
Kadaň 5. prosince 2009 3:0
Kadaň 6. ledna 2010 4:1
Chrudim 3. února 2010 3:2

Sestavy soupeřů z 1.kola:

HC Chrudim: Svoboda (Landsman) - Toužimský, Jaroměřský, Kobela, Zdráhal, Zukal, Krejnus - Fořt, Král, Žák - Kapec, Semorád, Šeda - Luštinec, Kaut, Goiš - Klejna, Kousal, Martinec.

SK Kadaň: Jarina – Schmidt, Szakal, Trefný, Révay, Hlubuček, Mazanec, Všetečka, Přindiš – Bursík, Balázs, Bauer – Eiselt, Radulay, Kadlec – Boušek, Rohan, Mikšovic – Mužík, Ton, Fiala.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM