Medvědi - tradiční soupeř v přípravě

Jindřich Poledna | 30.08.2010 | |

Medvědi - tradiční soupeř v přípravě

Jubilejní desátý přípravný zápas této sezóny odehraje kadaňský celek na ledě Berouna. Po posledních dvou utkáních byli trenéři značně nespokojeni. V Písku jsme domácím dovolili v poslední třetině otočit výsledek, v pátek jsme doma po první třetině nepochopitelně povolili a nováček z Litoměřic získal mnohem více sebedůvěry, včetně imaginálních tří bodů za výhru po 60ti minutách. Tato dvě utkání však mohou být zapomenuta ve stínu skvělého výkonu na ledě soupeře. Zápas začíná 31.8. v 18 hodin.

 
Berounský tým skončil v minulé sezóně po základní části na 14. místě s 59 body a musel do skupiny play-out. Tam se sice bez větších problémů udržel, ale výsledek přeci jen nesplnil očekávání dané před ligovou sezonou.

Složení týmu:
Z tohoto důvodu došlo i ke změně na postě trenérů. Trenérská dvojice Žemlička - Doležal má letos úkol jasný, tým se nesmí opět dostat do nebezpečí sestupových vod. Beroun před sezónou posílil, asi největší hvězdou je třinecký útočník Jiří Hašek. Další velkou posilou, která je v Berouně na hostování ze Sparty, je obránce Nedvěd. Sparta do Berouna pustila také Husáka s Vošmikem a brankáře Kareše. Ze Slávie přišel brankář Furch a obránce Hertl, z Kladna útočník Rudovský. S Kladnem bude Beroun spolupracovat i nadále, dá se předpokládat, že řady Medvědů doplní především hráči, kteří nebudou mít jisté místo v základu extraligového týmu. Z Kadaně se do Berouna přesunul obránce Višňák.

Přípravná utkání:
Písek - Beroun 3:1
Beroun - Benátky 4:3
Beroun - Písek 4:1
Beroun - Visp (Švýcarsko) 3:4
Benátky - Beroun 6:4

Soupisky z minulých utkání:
Beroun: Furch (32. Kareš) - Vošmik, Hertl, Lang, Nedvěd, Veselý, Malý, Vacek, Višňák - Pavel, Novotný, Žalčík, Vlček, Švagrovský, Hašek, Hafenrichter, Kupec, Rudovský, Sovík, Kotrba, Tuček.
Kadaň: Závorka (Jarina) - Schmidt, Szakal, Trefný, Přindiš, Všetečka, Hlubuček, Zmeškal, Mašek, Rohan, Charousek, Boušek, Balasz, Bauer, Bursík, Ton, Freiberg, Mužík, Kadlec, Radulay.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM