Přejede Kadaň druholigový Klášterec?

Jindřich Poledna | 22.08.2010 | |

Přejede Kadaň druholigový Klášterec?

Po skvělém rozjezdu a následujících čtyřech prohrách v řadě by měla prvoligová Kadaň bez problému porazit druholigového souseda z Klášterce nad Ohří. Na kom jiném by se měla Kadaň opět chytit a dostat se do pohody, než na druholigovém celku? Zápas se odehraje v úterý 24.srpna od 18:00 na kadaňském zimním stadioně.

 
Přípravná utkání:
Klášterec má za sebou již čtyři přípravná utkání. Dvě ukořistil ve svůj prospěch, dva zápasy prohrál. Přípravu začal doma porážkou 1:3 od Litoměřic, následovalo vítězství na ledě Sokolova 5:3. V dalším zápase klášterečtí opět prohráli, a to na ledu Roudnice nad Labem - 6:3. Zatím poslední utkání dokázal náš úterní soupeř vyhrát - na nájezdy porazil 4:3 Děčín na jeho ledové ploše. Po zápase s Kadaní odehraje Klášterec konečně další 2 utkání doma - pořadatelství si prohodí se Sokolovem a Děčínem.

Složení týmu:
Trenér Michal Jäger má v kádru mnoho hráčů, kteří působili v minulosti ve žlutočerných barvách. Díky spolupráci 3K v Klášterci působí brankář Damašek, obránci Kocek, Martínek a Řezníček a útočníci Buchal, Pražák, Řepík a Stehlík. Klášterecký tým se sformuje až po konci přípravy Kadaně a Chomutova, kdy bude jasné, kteří hráči v obou kádrech nezůstanou.

Soupisky z minulých utkání:
Klášterec nad Ohří: Studnička – Krupka, Kocek, Koblitz, Oplt, Vošta, Martínek, Žižka, Blažek, Miklovič, Stehlík, Panocha, Suk, Nguyen, Jáchym, Řepík, Novotný, Hartman, Hučko, Toman, Chodounský.

Kadaň: Jarina (30. Závorka) - Všetečka, Hlubuček, Žižka, Szakal, Trefný, Přindiš, Zmeškal, Mašek, Rohan, Charousek, Boušek, Balázs, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Hofmeister, Mužík, Topinka, Kadlec.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM