Kadaň přivítá v odvetě Vrchlabí

Jindřich Poledna | 14.08.2010 | |

Kadaň přivítá v odvetě Vrchlabí

Přesně po týdnu má Kadaň možnost reparátu. V úterý 10. srpna prohrál celek Kadaně reprezentovaný především mladíky ve Vrchlabí 2:1 po nájezdech. Byla to první prohra v přípravých zápasech, avšak trenéry moc netrápila. Potěšil je přístup mladíků k zápasu, bojovnost a především schopnost hry ve 4, protože zápas byl plný vyloučení na obou stranách. V dobrém světle se představili i oba brankáři Závorka se Štěrbou.

 
Přípravná utkání:
Pro celek Vrchlabí bylo přípravné utkání s Kadaní zatím tím posledním. Na čtvrtek 12.srpna měli vrchlabští v plánu zápas s nováčkem z Litoměřic na jeho ledě, ale Matka příroda byla proti. Co se stalo? Ve čtvrtek 12.8.2010 v 16.15 minut se nad litoměřickou Kalich Arenou spustil přívalový liják. Ohromná síla tohoto deště způsobila, že v 16.19 došlo k uvolnění jednoho ze svodů dešťové vody, který je umístěn mezi střechou a izolací hlavní budovy. Následkem tohoto selhání došlo k postupnému protečení dešťové vody skrze většinu hlavní budovy. Odnesly to šatny, VIP prostory, ubytovna, voda se dostala přes dvě patra stadionu. Z tohoto důvodu bylo utkání těsně před svým zahájením zrušeno.

Průběh vzájemného utkání z minulého týdne:
Kadaňští přijeli do Vrchlabí až nedlouho před začátkem zápasu, protože cestou potkali několik objížděk a oprav silnic. Zápas byl hned od začátku tvrdý a postupně se plnila trestná lavice na obou stranách. Kadaň se ujala vedení po brance Mužíka ve 22.minutě, domácí srovnali Gajovským ve 47.minutě. Po 60ti minutách tak přišla na řadu trestná střílení, která rozhodla o vítězství Vrchlabí. Z pěti kadaňksých střelců (Všetečka, Kadlec, Eiselt, Bauer a Mikšovic) se trefili jen 2 – Kadlec a Eiselt. Domácí docílili o jednu branku více.

Fotky z utkání najdete zde

Odveta se odehraje 17.srpna na kadaňském zimním stadionu od 18 hodin a vy, kteří nebudete moci být v Kadani, byste měli mít možnost sledovat zápas přes online.

Soupisky minulého vzájemného utkání:
Vrchlabí: Koutský - Bendík, Poskočil, Matějíček, Mocek, Hanzl, Pácal, Poživil, Chaloupka - Drábek, Bezouška, Látal, Sajdl, Gajovský, Andres, Tvrdek, Zíma, Rusnák, Urban, Bláha, Beck.

Kadaň: Závorka, Štěrba - Revay, Všetečka, Trefný, Přindiš, Hlubuček, Zmeškal, Schmidt, Mašek - Balász, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Mužík, Mareček, Topinka, Hofmeister, Bečvář, Kalinovič, Kadlec.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM