Přiveze Kadaň vítězství od Jizery?

Jindřich Poledna | 11.08.2010 | |

Přiveze Kadaň vítězství od Jizery?

V pořadí čtvrtý přípravný zápas odehraje Kadaň ve čtvrtek 12. srpna v Benátkách nad Jizerou. Opět dostane příležitost mladá krev, která se rozhodně neuvedla špatně v úterní přípravě na ledě Vrchlabí, kde podlehla až po nájezdech. Trenéři Antonik a Rech si tak mohou vyzkoušet zapracování „mladých pušek“, s jejichž rozjezdem slaví severočeský klub úspěchy. Zápas začíná v 18 hodin.

 
Přípravná utkání:
Benátky mají za sebou také tři přípravná utkání. V tom prvním podlehly doma těsně Písku 1:2, následovalo mnohem povedenější představení v Hradci Králové - výhra 3:2. V posledním zápase opět Benátky doma podlehly. Tentokráte nováčkovi z Litoměřic 2:4. Náš soupeř stále čeká na první domácí vítězství v přípravě, případná výhra Kadaně by mohla na tým neblaze psychicky zapůsobit. Benátky totiž mají před sezónou velké ambice, při nedávném rozhovoru na rádiu Jizera prozradil jeden z útočníků, že chtějí skončit do šestého místa.

Složení týmu:
Hlavním trenérem Benátek je v Kadani známý Milan Černý. Ten se může opřít o výbornou brankářskou dvojici Stejskal – Nedvídek. V obraně vyčnívají především zkušení Drábek s Válou, v útoku by se měla projevit síla Skořepy a Pabišky. Benátky fungují jako farma extraligového Liberce, fluktuace hráčů oběma směry je tak velice citelná. Právě Liberec poslal na zkušenou k Jizeře Tomáše Vozku a Romana Chloubu. Přesto největší posily dorazily odjinud. Tým posílili z Vrchlabí obránce Aleš Vála a útočník Tomáš Klimt. Z Mladé Boleslavi přišel útočník Lukáš Krejčík a Liberec pustil do Benátek dalšího útočníka Petra Kicu. Tým by tak měl být hodně ofenzivně laděný.

Soupisky z minulých utkání:
Benátky nad Jizerou: Nedvídek (Pyrochta) - Hrach, Drábek, Müller, Tondr, Mrkvička, Vozka, Pavlů, Hataš - Hudíček, Weiss, Klimt, Klíma, Kopic, Krejčík, Skořepa, Vařecha, Liška, Jech.

Kadaň: Závorka, Štěrba - Revay, Všetečka, Trefný, Přindiš, Hlubuček, Zmeškal, Schmidt, Mašek - Balász, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Mužík, Mareček, Topinka, Hofmeister, Bečvář, Kalinovič, Kadlec.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM