Rozjetá Kadaň míří do Vrchlabí

Jindřich Poledna | 07.08.2010 | |

Rozjetá Kadaň míří do Vrchlabí

Po výhrách 5:4 v Chomutově a 5:2 na domácím ledě proti Písku zamíří Kadaň do podhůří Krkonoš. V úterý 10.srpna odehraje svůj třetí přípravný zápas, tentokráte proti celku HC Elektromont Vrchlabí. Náš soupeř se připravuje na svou třetí prvoligovou účast a ve svém kádru nemá až na drobné výjimky žádnou větší hvězdu. Čáru přes rozpočet udělala před sezónou Vrchlabí Chrudim svou účastí v ročníku 2010/2011. Chrudim totiž velmi úzce spolupracovala s Pardubicemi a Vrchlabí si brousilo zuby na střídavý start hráčů týmu perníkářů.

 
Přípravná utkání:
Tým trenérů Josefa Řeháčka a Radoslava Svobody sehrál již také dvě přípravná utkání. Obě však skončila nezdarem. Z prvního si odvezla výprask 4:0 z Mladé Boleslavi, když v mlžném oparu nad ledem nedokázala svými kombinacemi překvapit lépe hrající domácí extraligový tým. Druhý zápas byl již o něco lepší, Vrchlabí dokázalo vsítit v Ústí tři branky. Na vítězství to však nestačilo a hosté odjeli s prohrou 6:3. Utkání s Kadaní je tak první přípravou na ledě Vrchlabí.

Složení týmu:
Týmu z Vrchlabí se loňská sezóna příliš nepovedla, a tak sáha management k citelné výměně kádru. To na první pohled největší je odchod brankáře Biegla. Náhrada je však více než kvalitní - Vladislav Koutský. Ten se v přípravných utkáních zatím ještě neukázal neboť bojoval s angínou. Z obránců můžeme vypíchnout především příchod Ondřeje Poživila, v útoku by se mohli blýsknout Ondřej Látal s Františkem Bakrlíkem. Bývalý hráč Kadaně Kamil Tvrdek si svůj post ve Vrchlabí udržel.
Současný kádr našeho soupeře čítá 2 brankáře, 9 obránců a 12 útočníků, tým čeká na možné posily z extraligových týmů po uzavření soupisek. Podle výroku trenéra Svobody bude známá definitivní soupiska až 15. září v Chomutově.

Soupisky z minulých utkání:
Vrchlabí: Ševčík – Hanzl, Pácal, Poživil, Chaloupka, Matějíček, Mocek, Poskočil – Tvrdek, Filip, Andres, Kubeš, Rusnák, Urban, Zíma, Beck, Drábek, Bláha, Látal.

Kadaň: Kaššák (32. Štěrba)- Révay, Všetečka, Balázs, Bauer, Bursík, Schmidt, Szakal, Rohan, Charousek, Boušek, Zmeškal, Hlubuček, Mareček, Topinka, Hoffmeister, Přindiš, Mašek, Bečvář, Kalinovič, Kadlec.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM