Startuje osmifinále playoff! Do Kadaně dorazí dobyvatelé z Tábora. Všichni fanoušci se vstupenkou dostanou pivo a klobásu grátis!

Jakub Coufal | 11.02.2010 | |

Startuje osmifinále playoff! Do Kadaně dorazí dobyvatelé z Tábora. Všichni fanoušci se vstupenkou dostanou pivo a klobásu grátis!

A je to tu. Základní část 1. ligy skončila a přichází vrchol sezóny. V osmifinále play-off na sebe narazí celky, které již svůj hlavní úkol splnily. Nováček z Tábora si před sezónou vytyčil cíl udržení prvoligové příslušnosti a stejně jako Kadaň těžkou misi zvládl. Začíná tak série mezi osmým a devátým celkem tabulky, které se střetnou o možnost nakouknutí do čtvrtfinále. Severočeši se budou snažit využít výhody domácího prostředí a především podpory diváků. Válka vypukne v pátek 12. února v 18:00 v Kadani a bude pokračovat hned druhý den v sobotu 13. února od 17:00 rovněž v království Severočechů. Play-off se v Kadani nehraje každý den, přijďme si tak všichni společně užít tento svátek hokeje na vlastním kluzišti. Každá tleskající ruka, fandící hlasivka či řinčící trubka navíc může být právě tím potřebným hnacím motorem, který Kadaň posune dál. A pozor! Všichni fanoušci dostanou oproti vstupence či permanentce klobásu a pivo zdarma! To přeci ke správnému hokeji patří, nebo ne?!

 
SK KADAŇ - HC TÁBOR
OSMIFINÁLE PLAY-OFF – pátek a sobota 12 - 13. února – 18:00 a 17:00
HC Tábor 1. liga
Pořadí po základní části 9. (65 bodů)
* Celková bilance 18-4-3-21
* Bilance doma 10-3-3-7
* Bilance venku 8-1-0-14
Nejvyšší výhra 5:2 (Třebíč, Šumperk)
Nejvyšší prohra 12:1 (v Ústí)
Nejproduktivnější hráč Zdeněk Šperger (12+20)
Nejlepší střelec Zdeněk Šperger (12+20)
Nejvíce asistencí Zdeněk Šperger (12+20)
Úspěšnost gólmanů Jakub Čech (91,05%)
Průměr obdržených branek Jakub Čech (3,37)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Kohoutů

Hokejisté Tábora si postup do předkola zajistili na začátku února a vše navíc berou jako zpříjemnění sezóny. Hlavní trenér Pařízek považuje postup Kohoutů do vyřazovacích bojů za splněnou a ukončenou misi, po sezóně totiž v Táboře dle předchozí dohody zřejmě skončí. Přesto věří v postup do čtvrtfinále právě na úkor omlazené Kadaně. Táborští se tak snaží vžít do role uvolněnějšího celku, který si play-off bude užívat a jako případný bonus by bral postup do další části. Přesto je Tábor všeobecně považován za mírného favorita, dle slov trenéra Severočechů Antonika jsou však šance naprosto rovnocenné a Kadaň se o postup popere. Výhodu může čerpat v podpoře fanoušků a domácího publika v úvodních 2 měření sil.

Díky olympijské přestávce v extralize můžou Kohouti využít několik hráčů spřáteleného Mountfieldu. Vypomoci tak dorazí už do Kadaně kvartet českobudějovických hráčů: brankář Čech a útočníci Červený, Štrba a Kuchejda. Ve hře je však dle slov sportovního manažera Budějovic také brankář Kovář, v posledních dnech propíraný bulvárním tiskem.

Jako zajímavost na závěr lze uvést fakt, že Tábor po play-off ještě neskončí. V plánu je totiž v rámci přípravy Mountfieldu pro zbytek extraligové sezóny odehrání přátelského utkání v Táboře.

Sestavy z posledních utkání:

HC Tábor:
Čech - Lukáč, Kanov, Kudrna, Zíb, Poživil, Černý - Kostourek, Šperger, Kocar, Padělek I., Červený, Rob, Voříšek, Matušík, Mrkvička, Hanzal, Polodna
SK Kadaň:
Štěrba – Schmidt, Szakal, Zmeškal, Rutta, Hartmann, Mašek, Žižka – Seman, Charousek, Sikora, Ton, Freiberg, Mužík, Rohan, Bursík, Tsyganov, Malát, Hofmeister, Milotínský
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM