V Berouně se bude bojovat o každý metr ledu

Jakub Coufal | 24.11.2009 | |

V Berouně se bude bojovat o každý metr ledu

Rychlý sled zápasů pokračuje, po dalším jediném dni volna přichází 24. kolo, ve kterém Kadaň zamíří do Berouna. Hokejisté královského města minule smolně padli na vlastním ledě, proto se musí snažit dohnat bodovou ztrátu v doupěti Medvědů. Oba celky od sebe dělí pouhý bod, proto by vítězství mělo cenu zlata. V prvním vzájemném měření sil Kadaň těsně zvítězila, pokus o zopakování začíná ve středu 25. listopadu v 18:00 v Berouně.

 
HC BEROUNŠTÍ MEDVĚDI - SK KADAŇ
24. kolo 1. ligy – středa 25. listopadu 2009 - 18:00
HC Berounští Medvědi 1. liga
Průběžné pořadí 14. (25 bodů)
* Celková bilance 7-0-4-12
* Bilance doma 5-0-1-5
* Bilance venku 2-0-3-7
Nejvyšší výhra 6:1 (doma se Šumperkem)
Nejvyšší prohra 5:0 (s Ústím a Znojmem)
Nejproduktivnější hráč David Švagrovský (6+8)
Nejlepší střelec David Švagrovský (6+8)
Nejvíce asistencí Martin Kupec (2+12)
Úspěšnost gólmanů Petr Přikryl (91,02%)
Průměr obdržených branek Petr Přikryl (2,97)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Medvědů

Hokejisté Berouna v poslední době zažívají vzestup formy, který potvrzují také bodovými zisky. Ačkoliv Medvědi poslední 3 kola odehráli na hřištích soupeřů, vždy byli velice zdatným protivníkem. V Jihlavě přišla prohra o jedinou branku, u Rebelů pak radost po triumfu 0:2. Beroun se kvalitními výsledky prosadil na 14. místo tabulky, na kterém má jednobodový náskok na černožluté.

Poslední ligová klání:

19. kolo: CHR - BER 2:1pp.
20. kolo: BER – ZNO 4:2
21. kolo: CHM - BER 4:2
22. kolo: JIH - BER 2:1
23. kolo: HBR - BER 0:2

Vzájemná klání

Ačkoliv si Severočechy na Medvědy věřili, ti však přijeli také s dobrou formou a od prvních minut ukazovali, že nebudou lehkým soupeřem. V přetahované se postupně střídaly oba celky v tahání klíčových nitek, přesto se střelecké úspěchy přiklonily především na stranu Kadaně, kteří se dostali do vedení a již ho nepustili. V zápase, ve kterém nelšlo zvolit lepší tým, nakonec vyhrál spíše šťastnější celek. Kadaň se po výhře 3:2 radovala ze 3 bodů, čemuž nedokázala zabránit ani dlouhá power-play Medvědů.

Sestavy z posledních utkání:

HC Berounští Medvědi:
Cikánek - J. Nedvěd, Cunik, Vojta, Růžička, Kaláb, Braniš, Malý, Bolf, Rudovský, Kupec, Vlček, Valský, Diviš, Švagrovský, Pavel, Šinágl, Kafka, Besser, Luňák, Mrňa

SK Kadaň:
Závorka (Jarina) - Ťupa, Zmeškal, Schmidt, Szakal, Spitzer, Hlubuček, Hartmann, Kloz - Balázs, Charousek, Boušek, Gombár, Trochta, Tauš, Rohan, Bursík, Polanský, Malát, Šíp, Freiberg

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM