V Třebíči se utkají celky, které v minulém kole inkasovaly celkem 13 branek

Jakub Coufal | 05.11.2009 | |

V Třebíči se utkají celky, které v minulém kole inkasovaly celkem 13 branek

Sotva Kadaň klesla na dno tabulky, už je na programu další měření sil. Severočeši zajíždějí do Třebíče, na led tradičního soupeře v bojích o play-off. Přesto aktuální zápas bude spíše bojem Kadaně se sebou sama, neboť se potřebuje vzpamatovat z domácích selhání. Oba celky se navíc budou pokoušet odčinit brankové příděly z posledního kola, proto se dá očekávat vyrovnaná bitva koncentrovaných obran. Kdo se nakonec bude radovat ze zisku bodů bude více jasné v sobotu 7. listopadu od 17:30 v Třebíči.

 
SK HORÁCKÁ SLAVIA TŘEBÍČ - SK KADAŇ
18. kolo 1. ligy – sobota 7. listopadu 2009 - 17:30
SK Horácká Slavia Třebíč 1. liga
Průběžné pořadí 9. (23 bodů)
* Celková bilance 5-2-4-6
* Bilance doma 2-1-3-2
* Bilance venku 3-1-1-4
Nejvyšší výhra 5:2 (doma s Jihlavou)
Nejvyšší prohra 7:0 (v Havlíčkově Brodě)
Nejproduktivnější hráč Petr Obdržálek (6+12)
Nejlepší střelec David Dolníček (8+3)
Nejvíce asistencí Petr Obdržálek (6+12)
Úspěšnost gólmanů Jakub Lev (89,64%)
Průměr obdržených branek Jakub Lev (3,82)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. – prohra

Aktuálně z kádru Třebíče

Ze samého dna se Třebíč odpoutala již dávno a nyní se pohybuje v bezpečných vodách středu tabulky. Momentálně se jedná o 9. místo, se kterým jsou slávisté rozhodně spokojeni. Jako varování však působí poslední ligový duel, při kterém hráči Třebíče po delší době inkasovali opět 7 branek. Pomoci zažehnat hrozbu klesající formy by měl proti Kadani fakt, že náš soupeř příliš bodů v domácích duelech neztrácí. Situace Severočechů tak bude velmi složitá.

Poslední ligová klání:

13. kolo: TRE - CHR 4:2
14. kolo: ZNO - TRE 4:0
15. kolo: TRE - CHM 1:3
16. kolo: TRE - JIH 5:2
17. kolo: HBR - TRE 7:0

Vzájemná klání

Jakoby se historie trochu opakovala. I před prvním vzájemným duelem bylo v Třebíči zvykem dostávat v průměru 7 branek na zápas, tedy stejný příděl, jaký si Třebíč odvezla v minulém kole z Brodu. Třebíč již dopředu avizovala, že je zapotřebí vycházet ze zabezpečené obrany, což také v reálu předvedla. Hokejisté Horácké Slávie využili šťastně jednu ze šancí a náskok již nepustili. Kadaň postupem času zvyšovala tempo, přesto se vyrovnávací branky nedočkala. Definitivní pečetí se stal zásah do prázdné klece, který rozhodl o 3 bodech a vítězství Třebíče 0:2.

Sestavy z posledních utkání:

SK Horácká Slavia Třebíč:
Lev (Míča) - Ostrčil, Koktan, Bulička, Gula, Sláma, R. Kadela, Sedláček, Kaláb - Čech, Dolníček, Bartoš, Fila, Burian, E. Kadela, Laš, Nahodil, Vítek, Přibyl, Zahradník, Kundela

SK Kadaň:
Jarina (Hronek) - Ťupa, Zmeškal, Schmidt, Szakal, Knyazev, Hlubuček, Hartmann, Spitzer, Balázs, Charousek, Boušek, Gombár, Bursík, Polanský, Rohan, Bauer, Fábry, Malát, Stehlík, Freiberg

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM