Pondělní duel zajistí regionální souboj s Chomutovem

Jakub Coufal | 26.10.2009 | |

Pondělní duel zajistí regionální souboj s Chomutovem

Po jediném dni odpočinku přichází další duel a hráči určitě přivítají fakt, že nemusí v pondělí na opačný konec republiky. Soupeřem Kadaně totiž bude kolega z Chomutova, který oplývá v dosavadním průběhu ligy velmi kvalitní formou. Ačkoliv dokázali černožlutí v přípravě svého soupeře 2 krát porazit, v ostré soutěži by se jednalo o mnohem cennější triumf. Boj o překvapení soupeře a snaha hráčů ukázat se chomutovským trnérům začíná v pondělí 26. října od 17:30 v Chomutově.

 

Vstup Chomutova do nové sezóny:

Asi netřeba příliš představovat soupeře Kadaně. Zřejmě každý fanoušek Kadaně jedním očkem sleduje také dění na chomutovské střídačce. Při letošním startu ligy nemohlo žádnému takovému očku uniknout, že první nezdar přišel až v minulém kole na ledě Rebelů. Do té doby se v KLH 12 krát zelenalo po zisku triumfů, jen jednou se jednalo "až" o výhru v prodloužení. Povedený vstup do sezóny nemohl hokejistům KLH zaručit nic jiného, než vedoucí příčku v lize.
A jak že došlo k jediné prohře? Skóre 4:1 vypadá přesvědčivě, avšak až trojice branek Brodu v poslední desetiminutovce zápasu a o něco méně štěstí na straně Chomutova, to vše rozhodlo o prvním přemožiteli.

Sestavy z posledních utkání:

KLH Chomutov:
Štěrba (Hanuljak) - Pulpán, Bombic, Trefný, Pavlas, Malinský, Grof, Všetečka - Domin, Procházka, Duda, Kraft, Trochta, Jíra, Skořepa, Hašek, Tauš, Mikšovic, Rindoš, Míka, Jeslínek

SK Kadaň:
Hronek - Ťupa, Kloz, Hramann, Szakal, Schmidt, Knyazev, Zmeška,l, Spitzer, Kuběna, Šíp, Boušek, Balázs, Pražák, Fábry, Gombár, Charousek, Polanský, Malát, Stehlík, Freiberg

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM