Kadaň zajíždí změřit síly k nejbližšímu možnému soupeři

Jakub Coufal | 03.08.2009 | |

Kadaň zajíždí změřit síly k nejbližšímu možnému soupeři

Sotva Kadaňští stihli nazout brusle a vydat se k prvnímu přípravnému klání, již míří za dalším sokem. Po ruském celku Gazprom Orenburg zavítají hokejisté královského města na led nejbližšího možného soupeře, do Klášterce nad Ohří. Začátek duelu je naplánován na 4. srpna v 18:00.

 

Odehrané zápasy

Pro tradičního účastníka 2. ligy se jedná o první zápasový start a tak o nabuzení ze strany Kláštereckých nouze nebude. Kadaň si naopak bude chtít spravit chuť z pondělního duelu, kdy ruský tým nezvládl vývoj klání a sérií drsných zákroků, inzultací rozhodčích a vyvoláním hromadné bitky donutil sudí k ukončení zápasů před koncem 2. třetiny za stavu 2:1 pro Kadaň. Střelci branek byli v Kadani dobře známí Stehlík se Šípem. Tým nosící černožluté dresy tak v Klášterci bude chtít dokázat, že dokáže zvítězit i po regulérním šedesátiminutovém boji.

Letní příprava soupeře

Stejně jako v Kadani, i u okresního kolegy se objevily peripetie s postem hlavního trenéra. Po delší prodlevě bez jasného kormidelníka kláštereckého týmu nakonec došlo ke jmenování koučů. K A mužstvu se vrací jako hlavní trenér Petr Mikeš, asistentem bude Michal Jäger.

Trenéři připravili svým svěřencům pestrý trénink, který probíhal od začátku května do konce června pětkrát týdně. Po měsíčním volnu se hráči sešli s nazutými bruslemi 26. července a od té doby čekají na první měření sil, které přijde právě v úterním zápase.

Do přípravy se zatím zapojili brankáři Damašek se Studničkou, obránci Řezníček, Koblitz, Chotaš, Palubjak a Mašek a útočníci Kotrouš, Buchal, Jor, Krpenský, Řepík, Novotný, Novák, Jáchym, Moro, Hartman, Suk, Dudek, Nguyen a nově Hauer (Chomutov)

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM