Jednou jsi dole, jednou nahoře

Katka Hodková | 20.09.2004 | |

Jednou jsi dole, jednou nahoře

Olomouc, Opava a Ostrava..bude Sareza konečně třetím venkovním oříškem, který Kadaň rozlouskne a najde v něm maximální počet bodů? Nebude to však lehký boj, nováček první ligy vedený bývalým reprezentantem Milošem Holaňem vstoupil do letošní sezóny s překvapivě dobrými výsledky.

 

V prvním kole porazila Sareza na domácím ledě Kometu Brno vysoko 5:3, ve druhém kole si poradila i s Horáckou Slávií Třebíč 3:2, ve třetím kole remizovala s Ústím nad Labem 3:3 a v posledním zápase pocítila hořkost první porážky, když dostala od Českých Budějovic pět branek. Dalo by se tedy tvrdit, že Sareza Ostrava zaznamenala raketový start, ale teď její výkony začínají pozvolna padat dolů. Dokázat tuto hypotézu může v pondělním zápase až SK Kadaň.

Musíme se zmínit, že i přes sobotní prohru Sarezy v českobudějovické Budvar aréně měl jihočeský celek se svým soupeřem plné ruce práce. Trenér ostravského celku Holaň totiž naordinoval svému týmu především přísnou defenzívu, kterou opřel o spolehlivě chytajícího Roberta Hamrlu. Díky tomu se České Budějovice nedostali v úvodu střetnutí do žádného většího tlaku.

Kadaň již má na svém kontě prohru, prohru v prodloužení, remízu i zasloužené vítězství. Chybět bude sice zraněný Petr Derfler a možná stále ještě Pavel Pelán, ale i tak věřme, že naši hráči nebudou chtít začínat znovu od nuly a přivezou si z východu Čech tolik potřebné body. Utkání začíná na zimním stadionu v Ostravě v pondělí 20. září od 17 hodin.

Předpokládané sestavy:

HC Sareza Ostrava: Krumpoch, Hamrla - Holík, Mocek, Vrtík, Karlíček, Grman, Burian, Buček, Tesařík - Bařica, Čech, Geláček - Glas, Duba, Holuša - Mikulík, Pavlačka, Procházka - Jenáček, Šebesta, Hulva.

Kadaň: Jež, Pospíšil J. – Pospíšil P., Špelda, Klaus, Hlavatý, Kameš, Vobořil, Štelcich, Hubínek, Stavenský, Hlusička, Polanský, Postl, Pech, Kajer, Polák J., Jabrocký, Kreuzman, Tvrdek, Žák, Polák M.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM