Přichází zavzpomínání na někdejší prvoligové souboje s Pískem

Jakub Coufal | 17.08.2008 | |

Přichází zavzpomínání na někdejší prvoligové souboje s Pískem

Bývalý účastník 1. ligy zavítá po delší přestávce opět do Kadaně. Hokejisté z Písku hrají v současné době 2. ligu. Zda-li písečtí hráči předvedou v Kadani ambice na prvoligový návrat se bude možné přesvědčit v pondělí 18. srpna od 18:00 v Kadani.

 
Během letní přípravy dokázali zástupci IHC zvítězit pouze v 1. zápase na ledě Pelhřimova, kde vyválčili těsný triumf 2:3. S nováčkem 1. ligy z Benátek nad Jizerou hráli Písečtí hned dvakrát, ani jednou však na soupeře nestačili. Nepříliš šťastné utkání sehrál Písek na domácím ledě s celkem Rokycan, když hosté bezpečně zvítězili poměrem 2:5. V současné době čeká na písecké hokejisty série 3 přípravných utkání ve 3 dnech. V neděli přivítají doma Deggendorf, v pondělí zavítají do Kadaně, aby v úterý skřížili v domácí tvrzi meče s Milevskem.

Dosavadní utkání týmu IHC Písek:
Pelhřimov - Písek 2:3
Benátky n. J. - Písek 3:1
Písek - Rokycany 2:5
Písek – Benátky n. J. 1:5

Předpokládané sestavy:


IHC Písek:
Kubiš -- Burkoň, Klíma, Kalečík, Předota, Švácha, Maršík, Štěrba, Hovora, Mošovský, Gába, Vondřich, Pitel, Míka, Slavík, Novák, Novotný, Bican, Pošmourný, Bílek, Stropnický, Nikodem.
SK Kadaň:
Hanuljak (Tichý) -- Szakal, Kramár - Pospíšil, Kocek - Boguský, Mašek - Kolarz,Višňák - Boušek, Šíp, Stehlík - Zika, Fink, Chyba - Kadlec, Derfler, Kajer - Valský, Rybecký, Indra.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM